Management consultants Financial Services 50-80k Euro

Nieuw

Functie Management consultants Financial Services 50-80k Euro

Functie Management consultants Financial Services 50-80k Euro
Opdrachtgever is een internationaal management consultancybureau gericht op corporate en operationele strategie, met een expertise in alle aspecten van de waardeketen en diens ondersteunende functies en ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en transformeren van de bedrijfsvoering en het verbeteren van de prestaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
De gezochte consultants zijn energieke teamspelers met een passie voor de Financial Services sector en de consultancy markt. Je gaat deel uitmaken van een snelgroeiend, talentvol internationaal team. Je geeft zelf sturing aan je ontwikkeling. Je bent kennis gedreven, kunt complexiteit tot eenvoud terugbrengen, bent sterk in uitvoering alsmede resultaatgericht. Voorts: scherp, kritisch, communicatief sterk. Impact hebben, zelfstandig en gestructureerd werken, een sterke teamspeler zijn. Bereidheid tot deelname aan internationale projecten.
Sinds de oprichting is de klant jaarlijks exponentieel gegroeid. Opdrachtgever ontwikkelt zich autonoom en heeft de ambitie om één van de leiders te worden op het gebied van onafhankelijk managementadvies binnen Europa en daarbuiten.
De organisatie in Nederland is volop in opbouw en kent een erg ondernemend karakter. Zelfs in de economisch slechte jaren is de omzet structureel gestegen. Korte interne lijnen, goede naamsbekendheid in de markt in termen van kwaliteit en toegevoegde waarde. Pure play op de core banking business en aantoonbare resultaten voor de opdrachtgever. Naast werken t.b.v. banken ook wel opdrachten bij verzekeraars en pensioenfondsen. Belangrijk voor kandidaten: thought leader zijn of willen worden, passie voor consultancy in het middendeel van de markt (operatie, executie) en graag in de delivery willen zitten, niet in business development dan wel sales. Mede een generieke insteek hebben, strategieën werkend maken. Informele bedrijfscultuur, weinig overhead. Snel veel verantwoording, geen up or out principe. Verderop in carrière lijn richting business development dan wel een lijn richting projectmanagement en expert consultant. In termen van het pakket arbeidsvoorwaarden is alles gericht op het individu, er zijn geen collectieve elementen in de beloning. Projecten neerzetten, goede salespower = gunfactor, bouwen relatie met de klant, jezelf doorverkopen. Projecten uitbouwen. Implementatie van wet- en regelgeving. Kennis van actuarieel werk is een pre. WO opleidingsniveau, bij voorkeur bedrijfskundige of bedrijfseconomische studie. Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Apply Online

0/50
0/10
0/50
0/50
0/50
0/50

Fields with (*) are compulsory.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Scroll Up