Investment Director Private Equity 150-200 + bonus + carried interest

Functie Investment Director Private Equity 150-200 + bonus + carried interest

Voor onze private equity opdrachtgever zoeken wij een investment director. Het bedrijf investeert in en managet mid size bedrijven inclusief turnarounds vanuit meerdere invalshoeken.
– Je beschikt over bewezen deal origination skills.
– Je hebt een groot zelf startend vermogen en komt goed tot je recht in een ondernemende setting.
– Je genereert nieuwe investeringsmogelijkheden, voert marktresearch uit en evalueert, waardeert en onderhandelt m.b.t. investeringsmogelijkheden.
– Je structureert de investeringen.
– Je stuurt due-diligence trajecten, je geeft vorm aan de investerings- en groeistrategie en ondersteunt deze actief.
– Voorts houdt je actief toezicht op de deelnemingen en behoort tot je takenpakket het voorbereiden en afwikkelen van de verkoop van ondernemingen.
Je hebt een academische opleiding. Je hebt ervaring in het werken met middelgrote ondernemingen en je hebt een goed productief netwerk binnen de Nederlandse MKB wereld. Je hebt het vermogen om op conceptueel niveau een volwaardig gesprekspartner te zijn van een manager/ondernemer. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een pragmatische instelling en bent initiatiefrijk en gedreven. Je hebt ervaring in en affiniteit met de wereld van directeur/grootaandeelhouders. Je bent zowel ondernemend als een teamspeler. Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vloeiend.

Apply Online

0/50
0/10
0/50
0/50
0/50
0/50

Fields with (*) are compulsory.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Scroll Up