COO / Operationeel Directeur 125-175 K + bonus + carried interest

Functie COO / Operationeel Directeur 125-175 K + bonus + carried interest

Voor onze private equity opdrachtgever komen we graag in contact met kandidaten.
De voornaamste uitdagingen betreffen een strategische herpositionering en het invoeren van operational excellence binnen een grote diversiteit aan werkzaamheden.
De Nederlandse procesgerichte operationele organisatie voert een diversiteit aan operationele processen uit. De organisatiedoelstellingen zijn ondernemend en ambitieus. Efficiency en flexibiliteit zijn zaken die nu duurzaam in de organisatie verankerd moeten gaan worden.
De totale bedrijfsvoering wordt verder optimaal gemaakt vanuit een “operational excellence” visie.
In samenspraak met de overige directieteamleden leidt je de totale strategische besturing van de organisatie. Je behaalt de operational excellence doelstellingen in projectverband met je team, waarbij er ook cultuuromslagen gemaakt moeten worden. Je bent bekend met Lean en TPM en stuurt op KPI’s.
Je weet vertaalslagen te maken van strategie naar werkende operatie, waarbij de kerntaken productie, kosten en efficiency de hoofdmoot van je werk en te behalen doelstellingen vormt.
Je hebt een opleiding op academisch niveau, bij voorkeur aangevuld met een MBA-opleiding. Je hebt ervaring op directieniveau in het groot MKB aan de operations kant doch vanuit een overall helikopterview overzie je de totale business. Je hebt goede en actuele kennis van en ervaring met productie organisatieontwikkeling met de focus op continuous improvement, TPM, cost management en operational excellence.
Je bent ondernemend en hebt een hoog energie- en ambitieniveau. Je bent strategisch en conceptueel (analytische vaardigheden) sterk, doch richt je op de bottom line resultaten. Je doelstellingen behaal je in projectverband met teams, veelal bestaand uit directe collega’s en gespecialiseerde externe partijen. Mogelijkheid tot participeren.

Apply Online

0/50
0/10
0/50
0/50
0/50
0/50

Fields with (*) are compulsory.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Scroll Up