CFO / Financieel Directeur 150-200 k + bonus + carried interest

Functie CFO / Financieel Directeur 150-200 k + bonus + carried interest

Graag komen wij in contact met ondernemende en stevige CFO’s, die een positie willen bekleden dicht op de business van portfoliobedrijven die private equity owned zijn.
Eerste prioriteit betreft regelmatig het eerst saneren en herstructureren, daarna groei (buy & build) en ontwikkeling waarbij je vanuit je rol mede verantwoordelijk bent om het bedrijf verder te laten groeien en klaarmaakt voor verkoop.
Je hebt aantoonbare ervaring met het (verder) professionaliseren van de Finance afdeling.
Je bent hands on, krijgt zaken voor elkaar en neemt jouw mensen mee naar een hoger niveau. Je houdt overzicht, maakt complexe zaken eenvoudig, nuchter, stevig en communicatief sterk.
Sparring partner voor de CEO op strategisch en operationeel vlak. Je hebt een duidelijk ondernemersprofiel hetgeen zich uit in een groot zelfstartend vermogen, pro activiteit en gedrevenheid. Universitair niveau.
Strategisch en analytisch sterk: stuurt op cijfers, houdt vanuit een helikopterview overzicht met interesse in details en bent in voorkomende situaties bereid de diepte in te gaan, kostenbewust. Tevens commercieel sterk (relevant netwerk, onderhandelingsvaardig) dit mede met het oog op het doen van acquisities en het verkoopklaar maken van ondernemingen.
Je voelt je thuis in veeleisende, kritische omgevingen. De portefeuille van jou als CFO is breed en bestaat naast Finance veelal mede uit het dragen van verantwoordelijkheid voor ICT, Legal, HR, Operations en Procurement. Je hebt ruime ervaring opgedaan in project gedreven organisaties.

Het takenpakket is als volgt. Je bepaalt mede de strategie en het bedrijfsplan dan wel het waarde creatieplan. Voorts stel je binnen deze plannen prioriteiten vast en bepaal je de targets. Je stuurt de voortgang van de implementatie van het bedrijfsplan in termen van mijlpalen, kwaliteit, impact en financiën. Tevens ben je operationeel verantwoordelijk voor specifieke projecten die uit het bedrijfsplan voortvloeien. Je stuurt de financiële afdeling aan, bepaalt de structuur van de managementinformatie ( financiële rapportages) en stelt deze op. Vervolgens bepaal je nadere analyses en acties naar aanleiding van de managementinformatie en geef je verder vorm aan de processen en systemen op de financiële afdeling. Tevens identificeer en verbeter je pro actief businessprocessen, inhoudend het maken van vertaalslagen van operatie naar finance en vanuit de finance invalshoek naar processen die de core business beïnvloeden. Je geeft op voortvarende wijze vorm aan de gehele administratieve organisatie. Werkkapitaalmanagement, fiscale zaken en financiering en treasury zijn voor jou bekende terreinen. Tot slot identificeer, realiseer en integreer je acquisities.
Dit is slechts 1 van de CFO rollen die we beschikbaar hebben. Laat ons weten wanneer je geinteresseerd bent om meer te weten.

Apply Online

0/50
0/10
0/50
0/50
0/50
0/50

Fields with (*) are compulsory.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Scroll Up